Vialumina välkomnar Tomas Wolf som ny styrelseordförande och delägare. Tomas Wolf bidrar med över 35 års erfarenhet av företagsledning och internationell affärsutveckling inom mjukvara och elektronik såväl som gedigen erfarenhet från investeringar i ett flertal olika framgångsrika startups. Bland erfarenheterna finns framgångssagan Chargestorm, där Tomas arbetade styrelseordförande tillsammans med grundarna fram till försäljningen av bolaget.

“Tomas breda bakgrund kommer att vara till stor nytta för oss”, säger Pontus Frohde, VD och medgrundare till Vialumina. ”När vi nu växlar upp i vår ambition att digitalisera fler fordonsflottor för att kunna påskynda klimatomställningen behöver vi vara säkra på att vi stärker upp med rätt personer på rätt plats. Där är jag säker på att vi hittat rätt i Tomas.” 

“I denna spännande fas där Vialumina expanderar glädjs jag åt förtroendet att få bli bolagets första styrelseordförande och jag ser verkligen fram emot att få jobba med båda grundarna och deras växande team”, säger Tomas Wolf.   

 

Book a demo or get a quote

We will get back to you within a business day

First Name
Last Name
Company Name
Role or Title
Email Address
Phone Number
Interest:
Implementation time horizon:
Fleet size:
Additional Information